Maarten houdt zich bij Mechan BV & Matermaco Group bezig met het plannen en organiseren van trainingen, opleidingen en coachingstrajecten. Hij helpt ook inhoudelijk bij het vertalen van de leerbehoeften van de dealerbedrijven naar effectieve leerproducten. Voor alle klanten van VSLS is hij verantwoordelijk voor het vinden en mogelijk maken van subsidie en cofinanciering voor hun leeractiviteiten. Dit doet hij vaak in samenwerking met brancheorganisaties en de Rijksoverheid. Dankzij de subsidieregeling “Nederland Leert Door” heeft Maarten voor de VOMI Academie en Mechan Academie subsidie weten te realiseren voor 300 en 110 deelnemers!

📊 Wat is belangrijk in zijn vakgebied?
“Goed contact met deelnemers, trainers en opdrachtgevers. Door te weten wat er speelt, kan Maarten altijd inspelen op de wensen en behoeften van alle betrokkenen”.

👌Wat vindt hij het leukste aan zijn werk?
“Het leukste vind ik het gesprek met de klant: samen ontdekken waar de behoefte ligt, een passende oplossing bedenken en deze uitvoeren met het team.”

🏎️ Waar kunnen we Maarten voor wakker maken?
Voor een vroege Formule 1-race in Australië of Japan staat Maarten zonder aarzelen op. En voor enmoladas kun je hem altijd wakker maken! 🌮